Gyakran Ismételt Kérdések

A rendelésektől és leterheltségtől függően 4-5 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt terméket. Amennyiben csúszás várható, mindenféleképp tájékoztatni fogunk.

Jelen pillanatban Paypal-on keresztül, banki átutalással és utánvéttel tudsz fizetni, de napokon belül megérkezik a bankkártyás fizetés lehetősége is.

Amennyiben a termék elkészítése nem kezdődött el, a rendelés visszamondható, vagy akár módosítható. 

Természetesen igen, bár ezekre a mintákra a bonyolultságától függően felárat számolunk fel. Ebben az esetben viszont nem áll módunkban cserélni, az egyedileg elkészített terméket.

A pólók jó minőségű és tartós pamut, poliészter vagy kevertszálas anyagokból készülnek, kiváló gyártótól. Különösebb törődésre nincsen szükségük.

Egyes minták transzfernyomással készülnek, amik némi odafigyelést igényelnek a tisztítás során a hosszú, tartós viseletért.

Pamut termékek:

– mosás kifordítva

– 40c

– vasalás belülről

– fehérítő használatának még a gondolata is visszafordíthatatlan károsodást okoz

– szárítógép használata nem ajánlott, de leginkább tilos

Kevertszálas és poliészter pólók:

– mosás, ahogy éppen levetted

– 40c

– vasalás a szélrózsa bármely irányából, de max 110c hőmérsékleten

– fehérítő használata nem itt sem ajánlott, de leginkább tilos

 

Amennyiben betartod a játékszabályokat, jó ideig ott lehet a ruhatáradban.

Egy mérőszalag segítségével lemérheted a kedvenc pólódat és összehasonlíthatod a termék alatti mérettáblázatban lévő adatokkal. Amelyik oszlopban stimmelnek az adatok, az lesz a Neked megfelelő méret.

Ne ijedj meg, a hőkezelés során keletkező nyomat az első mosás és vasalás után eltünik.

Kizárólag a rendeléshez és a számlázáshoz szükséges adataidat tároljuk. 
Az Original Loser nem egy normál üzleti stratégiára épült webshop, éppen ezért nem tároljuk sem reklám, sem pedig marketing célokra az adataidat.

 Amit szeretnénk tudatni veled azt megtesszük a honlapon, vagy a nagy kék csatornán. Az egyetlen dolog amire szükségünk van, az kizárólag a szimpátiád az oldal mondanivalójával kapcsolatban.

Az Original Loser egy életérzés amihez a szíveden, nem pedig a reklámokon keresztül vezet az út.

A GY.I.K. folyamatosan bővülni fog az általatok feltett kérdésekkel. Amennyiben nagyon furdalja a kíváncsiság az oldalad, az info@originalloser.hu email címen felteheted kérdésed és a legrövidebb időn belül választ kapsz rá.