noob-kite

NOOB KITE AND LANDBOARD SCHOOL

A húsvéti locs-pocsolkodás után elindítom az első online képzésemet.

Egyre sőrüsödik a facebook és a youtube is a vanabiiii vloggerekkel, akik szinte semmi, de fogalmazhatnék finoman, lóf@sz értéket sem képviselnek. Tolják megállás nélkül a sefülesefarka posztjaikat az éppen kitalált témáról,  majd arcátlanul azt árulják kizárólag csak neked, csak most és nem utolsó sorban egy valag pénzért.
Hogyan élj királymód munka nélkül, hogyan keress miliókat napi negyed órával. Hogyan üzemeltess webshopot, vagy hogyan légy az élet császára mindenféle teljesítmény nélkül. Vagy éppen arra bíztatnak, hogy teljesen irreleváns posztokkal traktáld a látogatóidat a kattintások száma növelése miatt. Esetleg hogyan légy eredeti úgy, hogy pontosan azt csinálod amit rajtad kívűl még x millió ember.

Ezeknek a nagyrész semmitmondó szemináriumoknak az árából, a haverjaiddal egy hétvégén át brénsztormingolhattok a vízparton úgy, hogy egy percig sem vagytok szomjasak. Sanszos, hogy nagyobb sikerrel, mint amit a pénzetekért kaptok a megmondóktól. Természetesen tisztelet kivételnek, akiktől a sok üres hablatyon kívűl, maradandót, tartalmasat és valóban hasznosítható anyagot is kapsz a pénzedért, a jobb fejektől ingyen.

Ha jól emlékszem vissza az elmúlt időszakra, amit a felettem lobogó kiteom árnyékában töltöttem, akkor én is megértem arra, hogy fellépjek a következő, szakértelem nélküli WANABE KITE INSTRUCTOR szintre és megnyissam a NOOB KITE AND LANDBOARD SCHOOL – LEARN FROM THE LEGEND online képzésemet.
Annyi baromságot, amit tréningenként tizen-huszonikszezerért kaphatsz a neten, azt tőlem is megkaphatod, ráadásul ingyen. 

Ajándékként pedig a képzés árát megtarthatod és elverheted csinos thai lányokra.

Akit nem érdekelnek a száraz adatok, a szélablak és a kiteozást alapvetően befolyásoló tényezők. (amik igencsak összezavarhatják a kezdőket) 

Akik imádják a csukafejest a masszív birkaszaros réten és szívesen csinálnak maradandó és vidám emlékeket a barátaiknak, de ebben a sportágban még nem döngölték bele az arclenyomatukat a fölbe, Őket szívesen várom ingyenes online tréningemre. 

Bemutatom a sporteszközt és perifériáit, annak helyes, de leginkább helytelen használatát. Mit és mikor kell össze-vissza rángatni, hogy tuti zakó legyen belőle. Beavatlak abba is, hogyan tudod elkerülni azt, hogy a szuicid hajlamoddal mások életét is veszélyeztesd, és kizárólag csak magadban tudj emberes kárt okozni.

Megtanítalak Titeket arra, hogy mekkora cumi, ha trehány paraszt vagy és csak beokádod a cuccot a zsákba. Majd a következő menetnél már a brigád fele elfáradt, mikor Te még mindig bogózod a spagettifőzelék zsinórokat.
Oktatóvideókkal szemléltetem majd, hogyan “nem” kell kiteozni, ha nem szereted a emlékezetes pillanatokat.
Elmesélem a buktatókat, amikkel akár szezonokat tehetsz tönkre, és vehetsz el magadtól értékes vízen töltött időszakot.
Remélem az online tréningemmel sok embernek kedvet csinálok ehhez a remek időtöltéshez. 🙂

Itt nem arról lesz szó, hogy mit hogyan kell csinálni, mert azt bármelyik “rendes” kite oktatótól megtanulhatod (elérhetőségért keress meg szívesen segítek), de akár a youtuberól is gazdagodhatsz az előnyödre váló ismeretekkel.

Ez az Original Loser első Online Tréningje, aminek a legfontosabb mondanivalója az, hogy sosem szabad feladni semmit akkor sem, ha már fizikailag is fáj. Akkor sem, ha közöd nincsen hozzá és akkor sem, ha mindenki rajtad nevet.

Ha valamit akarsz, akkor tegyél érte.
Ha teszel érte menni fog.

Ha végigcsinálod azt amibe belekezdtél boldog leszel, mert minden egyes elszenvedett lépésed után százat futhatsz boldogan az elért sikereid láttán.

Próbáld újra, vagy húzzál haza!

Tags: No tags

Comments are closed.