slider-post-2-1200x643

Megnyitott a Loser’s Shop

Üdvözlök mindenkit az Original Loser blogján és egyben webshopjában is.

Biztosan őrültségnek hangzik, hogy valaki kizárólag “veszteseknek” árul ruházatot, brutál nagy LÚZER logóval. Viszont én inkább megfordítanám a dolgot és úgy fogalmaznék, hogy kapsz egy mezt arra az időszakra is, amikor még csak gyúrsz a győzelemre. Amkor még úton vagy a következő behúzandó győzelmed felé.

Azért, hogy valam atom jó dolgot csinálj, ki kell másznod a komfortzónádból és letenni a pálcát, amivel mint Ferencsik József osztottad az ütemet a kényelmes fotelból. 

 

Ja, hogy ebbe bele is lehet bukni?

Ja, hogy mindennek majd csak később lesz eredménye?​

Ja, hogy ebben elég komoly nehézségek is akadhatnak?

Ja, hogy mindenki röhögni fog rajtam, ha elsőre nem sikerül?

Ja, hogy addig csak a kínlódás, a munka és a szopórollerezés jut?

Ezt mantrázzák maguknak azok, akik még vesztesnek lenni is gyávák.

Az igazi reakció attól, aki nem fél veszíteni sem ahhoz, hogy utána igazi győztes lehessen?

Miccccsoda? Mit nem lehet? Na várj csak Töki, fogd meg a cigim!

Tehát, a webshopban különböző stílusú sportmezeket találtok nektek a mindennapi küzdelmekhez, hogy a győztes érában is büszkén  magadra ölthesd azt az időszakot, amikor mindent, de szó szerint mindent megtettél azért, hogy ott állhass, ahol éppen most tündökölsz! 

A határaink feszegetése a legérdekesebb dolga az univerzumnak. Születésünk után folyamatosan tágítjuk azt. Ki így, Ki úgy. Ki egy kicsit lassabban, van aki meg ész nélkül. Ezeket folyamatosan mozgásban tartani és tágítani, sokszor nem egyszerű feladat és rengetegszer benne van a bukás lehetősége is. Sőt előfordul olyan is, mikor már a start pillanatában ott lebeg a szemed előtt, hogy ez akkora tuti bukta lesz, hogy öröm lesz nézni. Viszont akkor is végigcsinálod. Nem kapsz kupát, nem kapsz díjat, sőt lehet már tapsot sem, viszont rengeteget tanultál, tapasztaltál és erősödtél. 

VESZTETTÉL!! Ám mégsem kizárt, hogy azon a napon Te tanultál és Te hoztad ki magadból a legtöbbet.

Az igazi nagy győzelmekhez, az igazi sikerért meg kell tanulni igazán veszíteni is!

Tags: No tags

Comments are closed.